Wieczór Panieński Madzi

Opis forum

#1 2011-04-12 19:12:47

Gelka

Administrator

Punktów :   

Klub

Zamysłem wstępnym wieczoru jest jakieś miłe spotkanko w "domowym" zaciszu gdzie skosztujemy tort wypijemy za zdrówko rozgrzejmy Pannę Młodą a potem udamy się  na jakieś małe szaleństwo

Podam kilka przykładowych klubów gdzie jest całkiem miło i czekam na Wasze propozycje

1. http://www.klubzoo.pl/
2. http://www.clubstereo.pl/
3. http://www.hybrydy.com.pl/
4. http://www.hulakula.com.pl/
5. http://www.club70.pl/

Oczywiście zamysł jest wstępny bo nie wiem czy łatwiej nam będzie się przetransportować do Wawy czy tez może wynająć jakąś salkę na wstępne spotkano i potem iść do klubu także czekam na Wasze propozycje bo w naszej legionowskiej lokalizacji to na szaleństwo nawet małe nie mamy chyba co liczyć

#2 2011-04-26 19:38:38

Teba

Użytkownik

Punktów :   

Re: Klub

W Zoo wynajmują VIP room gdzie często były organizowane takie imprezy - kwestia tego czy nie byłoby nas za mało żeby tam szaleć.

Gdyby wynająć taką salkę od razu w klubie i tam wszystko zorganizować od A do Z, biorę na siebie transport młodej do klubu.

Pytanie również brzmi czy chcemy połączyć wieczory?

No i z Warszawy dochodzi nam kwestia powrotu do domów? Część z nas mieszka ;ub przenocować u kogoś w Warszawie - a co z pozostałymi - zwłaszcza z naszą młodą?

#3 2011-04-26 19:46:33

Ola

Nowy użytkownik

Punktów :   

Ja jestem za wstępnym spotkankiem, bo z reszty chyba muszę się wymiksować...

#4 2011-04-26 19:50:19

Teba

Użytkownik

Punktów :   

Ola spokojnie - klub jest tylko luźną propozycją.

Może ktoś zna fajne miejsce gdzieś tu pod nosem gdzie można zorganizować fajną imprezę?

Można wręcz pójść ekstremalnie i pomyśleć o imprezie z paintballem w nieporęcie

#5 2011-04-26 19:52:30

Gelka

Administrator

Punktów :   

Np. w klubie "Stereo" pokoik vip i wstęp dziewcząt na Panieński jest za free, co prawda klub super nie jest ale na taką wstępną organizację i małą rozgrzewkę jak najbardziej.
Z resztą klubów trzeba się już skontaktować ile ewentualnie biorą za rezerwację.

A za kulkę na Panieńskim to ja dziękuję z limem na ślub to ja nie chcę

#6 2011-04-26 20:09:52

Teba

Użytkownik

Punktów :   

Ja też nie chce żebyś miała limo bo wtedy Madzia będzie chciała żebym i ja miała

#7 2011-04-27 12:36:15

kotto

Nowy użytkownik

Punktów :   

Hello,

Ja myślałam o czymś bardziej w stylu glamour odnośnie klubów:

Kamieniołomy
The Eve
Glam
Jaś i Małgosia - typowe retro party

Odnośnie before - jeśli chcecie to proponuję wykorzystać moje mieszkanie - jest na Saskiej więc do Centrum całe 5 km. Na upartego na piechotę dojdziemy
Przygotujemy wszystko wcześniej i tyle. Z noclegiem nie jest tak prosto bo to kawalerka, ale mam duży materac pompowany, który dwie osoby pomieści.

Dodatkowo na przeciwko mamy Santorini, gdzie możemy iść na jakąś miłą kolację z winkiem - tak dla relaksu.

Jest jeszcze jedna opcja - mianowicie zagłębie praskie - na 11 listopada. Klubów w cholerę - można się przenosić co chwila do woli i koloru

Dajcie znać co o tym sądzicie.

#8 2011-04-27 13:54:41

Gelka

Administrator

Punktów :   

Wstępnie powysyłałam do klubów zapytania odnośnie rezerwacji itp. Wiadomo już ze" Stereo" i "Club 70" wejściówka i rezerwacja darmo.
Myślę że jak będzie wiadomo jakie ceny itp to będzie się łatwiej zdecydować ja z chęcią optowała bym za czymś fajnym i eleganckim ale nie wiem czy nie rzucą nam trzy cyfrowej ceny za samą rezerwację... ale to zobaczymy

Co do organizacji beforu u Kasi jestem za skoro gospodyni wyraża zgodę
Można urządzić coś fajnego i wyruszyć w miasto co do powrotów noclegów itp to nie zapominajmy są nocne wszystko jeździ więc można powracać, ewentualność taka że będziemy kombinowały z tymi dziewczętami które mają dalej, ale to zawsze można coś wymyślić

p.s. założyłam oddzielny temat apropos odpowiedzi klubów żeby za bardzo się nie zmieszało więc zerkajcie

#9 2011-04-28 12:03:06

asia1983

Nowy użytkownik

Punktów :   

Teba napisał:

W Zoo wynajmują VIP room gdzie często były organizowane takie imprezy - kwestia tego czy nie byłoby nas za mało żeby tam szaleć.

Gdyby wynająć taką salkę od razu w klubie i tam wszystko zorganizować od A do Z, biorę na siebie transport młodej do klubu.

Pytanie również brzmi czy chcemy połączyć wieczory?

No i z Warszawy dochodzi nam kwestia powrotu do domów? Część z nas mieszka ;ub przenocować u kogoś w Warszawie - a co z pozostałymi - zwłaszcza z naszą młodą?

Stopka forum

RSS